adres_213 rasp_327

img_3271_780

Salone del mobile         DESIGN ACADEMY EINDHOVEN

Een lunch en borrel in de expositie "Our way" in Milaan.

img_3291_520

p1010006_520

Introductie
FRANKE ELSHOUT

Een ontwerpster waarbij alles draait rondom de wereld van eten en de keuken. Deze wereld combineert zij steeds met haar ontwerpen. In opdracht of in eigen werk. Het eten zelf, de plek, het ritueel, het sociale aspect, de omgeving, alles geeft inspiratie. Zo ontstaan steeds andere ontwerpen zoals: “Showfood” een mannen kookboek – of een Rozen kookboek voor een rozenkwekerij een keuken ophangsysteem – of een buffet speciaal voor Philips Lighting, rondom licht.

 

Hiernaast heeft zij 5 jaar les gegeven aan de HAS Fooddesign opleiding en word zij ook gevraagd om lezingen presentaties en inspiratie workshops te geven voor verschillende bedrijven en opleidingen.

 

 Keramiek
TIED-UP


Ingebonden Schalen,Verschillende schalen van keramiek met katoen. Generfde ‘huiden’ van keramiek, bijeengebonden door katoenen draad, doen dienst als schalen waaruit gerechten kunnen worden gegeten. De ingebonden schaaltjes kunnen zo de oven in om een eenpersoons gerecht te bereiden.


schaaltjes_650

China, Guangzhou expositie
CANDY BAR

China, Guangzhou

Een installatie die de verwarring van de compleet Chinese menukaart weergeeft. De chinese bezoeker kon aan de hand van Nederlandstalige lootjes een Nederlandse of Chinese snack trekken. Kijk op www.nieuwbrabantsfront.nl voor meer informatie.


china_520

 wij2_520

FRANKE ELSHOUT &
MAARTEN LOCKEFEER
ontwerpster & kok


Keukenconfessies biedt zowel bedrijven als particulieren de gelegenheid tot het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten en evenementen. Van diners en borrels tot bruiloften. Alles is mogelijk. Wie louter op zoek is naar een geschikte locatie voor een standaard receptie met een lopend buffet, en drankje met bittergarnituur, wordt echter vriendelijk verzocht op zoek te gaan naar een achterafzaaltje van een bruin café.

Keukenconfessies biedt u alles behalve een standaard concept.
Bij Keukenconfessies kunt u terecht voor licht chaotische workshops, strakke diners, een resto-bar op locatie of 150 unieke lunchpakketjes. U overlegt de motieven, het thema of de achtergrond van de activiteit en Keukenconfessies kookt vervolgens voor u op maat! Zo moet u niet vreemd op kijken wanneer uw eten van de lopende band rolt, of vanuit een ladekast geserveerd wordt. Uiteraard wordt elk idee vooraf met u overlegd.
De Design Academy, het Temporay Art Centre, het van Abbemuseum, het Designhuis, Stichting Trudo en de Eindhovense gemeente gingen u voor. Dus bij Keukenconfessies is uw activiteit en evenement absoluut in creatieve, culinaire handen.
De locatie in het klokgebouw biedt ruimte aan ongeveer 150 personen. Voor grotere evenementen werken we op locatie.